Image article

Πληρώθηκε εκκαθάριση βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία του 2021, μέχρι πότε ενστάσεις

27/10/2022

Ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 2ης εκκαθάρισης των δικαιούμενων ποσών στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία), για τις 4 προσκλήσεις, του έτους αιτήσεων 2021.

Ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης 2ης εκκαθάρισης των δικαιούμενων ποσών στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία), για τις 4 προσκλήσεις, του έτους αιτήσεων 2021. Το ποσό που καταβάλλεται ανέρχεται σε 411.390 ευρώ πανελλαδικά.

Οι δικαιούχοι έχουν πρόσβαση στους αναλυτικούς πίνακες με τα στοιχεία του υπολογισμού της πληρωμής τους με τη χρήση των κωδικών τους στην διαδικτυακή εφαρμογή του Μέτρου (εδώ).

Κατά των αποτελεσμάτων της πληρωμής προκαταβολής, και σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 18 της ανωτέρω απόφασης, οι παραγωγοί δύνανται να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Τετάρτη (25 Οκτωβρίου 2022) και εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών, δηλαδή έως και την Τετάρτη (2 Νοεμβρίου 2022), ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος της Δράσης με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών.

Σχετικά με τον έλεγχο συμβάσεων με συμβούλους στο πλαίσιο των 4 προσκλήσεων του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020, ο ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρει ότι δεν θα ληφθεί νεότερο αρχείο από την ΑΑΔΕ προκειμένου χρησιμοποιηθεί κατά τον υπολογισμό πληρωμής ενδικοφανών προσφυγών 2ης εκκαθάρισης.
ΠΗΓΗ:ΑΓΡΟΤΥΠΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΜΑΘΕ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

Νέα άρθρα