Image article

Προς το τέλος του μήνα-αρχές του επόμενου η ενίσχυση ζωοτροφών

17/01/2023

Αυτό είναι το καλό σενάριο για την πληρωμή της ενίσχυσης των 89 εκατ. ευρώ.

Την ενίσχυση των 89 εκατ. ευρώ για αγορά ζωοτροφών αναμένουν χιλιάδες παραγωγοί σε όλη τη χώρα. Πληροφορίες αναφέρουν πως εντός των επόμενων ημερών ίσως ανακοινωθεί ο πίνακας με τους επιλέξιμους δικαιούχους, εξ όσων έχουν υποβάλλει αίτηση. Μετέπειτα, θα μεσολαβήσουν το πιθανότερο 5-6 ημέρες για να κατατεθούν ενστάσεις από τυχόν κομμένους και εν συνεχεία προς τα τέλη του μήνα ή αρχές του επόμενου, θα τρέξει η πληρωμή.

Όπως λέει το ρεπορτάζ, πολλές είναι οι αιτήσεις που έχουν κατατεθεί μέσω συνεταιριστικών οργανώσεων, ενώ το σύστημα φέρεται να έχει κάνει αποδεκτές τις περισσότερες. Όπως βέβαια αναφέρουν από την πλευρά τους, εκπρόσωποι συνεταιριστικών και μη φορέων μιλώντας στον ΑγροΤύπο «δεδομένου ότι όλες σχεδόν οι πληρωμές γίνονται με τρόπο… προβληματικό, δεν αποκλείεται και αυτή η πληρωμή της ενίσχυσης, να έχει θέματα και πολύς κόσμος να μείνει εκτός ή να πάρει λιγότερα χρήματα από εκείνα που αναμένει».

Υπενθυμίζεται πως η πλατφόρμα για τις αιτήσεις άνοιξε καθυστερημένα εν μέσω εορτών, με αποτέλεσμα να δοθεί επιπλέον χρόνος, ως τις 10 Ιανουαρίου για τις αιτήσεις, οι οποίες και ολοκληρώθηκαν.

ΠΗΓΗ:ΑΓΡΟΤΥΠΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΜΑΘΕ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

Νέα άρθρα