Πολιτική ακύρωσης/επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν αυτό είναι ελαττωματικό και μόνο μέσα σε διάστημα 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Δεχόμαστε ακύρωση παραγγελίας μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία δεν έχει αποσταλεί από το κατάστημά μας για παράδοση. Στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι ακόμα σε εμάς, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, ενημερώνοντάς μας με γραπτό μήνυμα στο eshop@agrom.gr ή τηλεφωνικά στο 2421031111 και θα την ακυρώσουμε άμεσα επιστρέφοντάς σας το ποσό που έχετε ήδη πληρώσει.

Δεν αποδεχόμαστε ακύρωση ή επιστροφή παραγγελίας μετά την παραλαβή της από τον πελάτη. Επίσης, αν τα προϊόντα της παραγγελίας είναι ειδική παραγγελία, αυτή δεν μπορεί να ακυρωθεί.

 

Επιστροφή Χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας ή επιστροφής προϊόντων

Όλες οι επιστροφές χρημάτων γίνονται είτε με πίστωση του λογαριασμού του πελάτη (σε περίπτωση που έγινε κατάθεση), είτε  με πίστωση της κάρτας του μέσω της οποίας έγινε η αρχική είσπραξη είτε με επιστροφή στον PayPal λογαριασμό του. Το www.agrom.gr (ΑΓΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Α.Ε.) δεσμεύεται η επιστροφή να γίνεται το συντομότερο δυνατόν. Ανάλογα με τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων, η διαδικασία θα ολοκληρώνεται σε διάστημα από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες.